Skip to main content
Doorbreek Intensive Privé

Doorbreek Intensive Privé

Ontketen je potentieel met Doorbreek Intensive Privé: een exclusieve en persoonlijke ervaring die je leven transformeert.

Voor wie?

Wil jij je volledig verdiepen in een levensthema en antwoorden naar de oppervlakte halen? Met de Doorbreek Intensive Privé duiken we samen diep in jouw vraagstuk, met als doel het vinden van heldere inzichten en antwoorden. Of het nu gaat om het verlies van levenslust, moeilijkheden in relaties of uitdagingen in je werk, deze intensieve 3-daagse is ontworpen om jouw specifieke vraag te ontrafelen. Het antwoord zit altijd in jou, en samen halen we het naar de oppervlakte.

In dit individuele coachtraject investeer je drie volledige dagen in jezelf, waarbij we één op één samenwerken. Als de weersomstandigheden het toelaten, maken we gebruik van de prachtige Texelse natuur tijdens de coachingssessies. Onze uitvalsbasis is B&B Texels Groen, waar alle ingrediënten aanwezig zijn om jouw doelen te bereiken: tijd en ruimte, een veilige omgeving, een ervaren Doorbraak Coach en het allerbelangrijkste: jijzelf. Voorafgaand aan de intensive hebben we een online sessie om te bepalen waar jij tijdens dit weekend aan wilt werken.

Bij het Doorbreek Intensive Privé is een bepaalde mate van zelfkennis en ervaring met persoonlijke ontwikkeling gewenst en van belang. Ongeacht je leeftijd, achtergrond, beroep of levenservaring ben je welkom bij een Doorbreek Intensive Privé, zolang je de intentie hebt om jezelf te ontwikkelen en openstaat voor groei.

Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om positieve verandering in zijn of haar leven teweeg te brengen, ongeacht achtergrond of huidige situatie. Als doorbraak coach is mijn rol om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je persoonlijke groei. Samen zullen we werken aan het stellen van heldere doelen, het identificeren en overwinnen van obstakels, en het implementeren van effectieve strategieën om de gewenste verandering te realiseren.

Hoewel de kosten voor eigen rekening zijn, is het belangrijk op te merken dat (een deel van) deze kosten mogelijk vergoed kan worden door je zorgverzekering of werkgever. Het is raadzaam om contact op te nemen met je zorgverzekeraar of HR-afdeling om de specifieke vergoedingsmogelijkheden te bespreken. Ik kan je hierbij ook ondersteunen door het verstrekken van relevante informatie of benodigde documentatie.

Als je klaar bent om diep in jezelf te duiken, antwoorden te vinden en een krachtige verandering in gang te zetten, is de Doorbreek Intensive Privé de perfecte keuze voor jou.

De doorbreek Intensive Privé
is ideaal voor jou als je:

1.

Zelfkennis hebt

Goed op de hoogte bent van je eigen persoonlijkheid en innerlijke processen, maar steeds geconfronteerd wordt met een specifiek thema dat zich herhaalt in je leven.
2.

Beperkt de tijd hebt

Beperkte tijd hebt en graag snel en diepgaand resultaat wilt behalen, en bereid bent om het noodzakelijke werk te doen om verandering teweeg te brengen.
3.

Intensief aan de slag wilt

Bereid bent om jezelf een heel weekend de ruimte te geven om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Praktische
Informatie

Het Doorbreek Intensive Privé-pakket biedt een uitgebreid scala aan diensten en voorzieningen om jouw persoonlijke groei en doorbraak te ondersteunen. Bij dit pakket ontvang je:

 • Drie dagen lang intensieve 1-op-1 coaching met meerdere sessies, waarbij de focus volledig op jou en jouw doelen ligt.
 • Een online sessie ter voorbereiding, zodat we ons kunnen voorbereiden op het traject en jouw specifieke behoeften kunnen bespreken.
 • Een online sessie ter evaluatie, om de voortgang te meten en te kijken naar de behaalde resultaten.
 • Twee overnachtingen in de comfortabele B&B Texels Groen, zodat je een rustige en ontspannen omgeving hebt tijdens het traject.
 • Tweemaal een heerlijk ontbijt om de dag energiek te beginnen.
 • Tweemaal een smakelijke lunch om tijdens de dag nieuwe energie op te doen.
 • Tweemaal een voedzame daghap om de intensieve sessies af te sluiten.

De investering voor deze waardevolle Doorbreek Intensive Privé bedraagt €999,- inclusief BTW. Met deze investering geef je jezelf de kans om diepgaande verandering en groei te ervaren, waarbij je de belemmeringen doorbreekt en nieuwe mogelijkheden ontdekt. Het is een waardevolle stap naar een leven van vervulling, succes en welzijn.

Als je klaar bent om jouw persoonlijke doorbraak te realiseren en jouw leven naar een hoger niveau te tillen, neem dan vandaag nog contact met me op. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een transformatie die blijvende impact heeft.

Hoe
werkt het?

1.

Persoonlijke intake

We beginnen met een uitgebreide intake om een diepgaand begrip te krijgen van jouw doelen, uitdagingen en verlangens. Dit stelt mij in staat om een op maat gemaakt 3-daagse te creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften.
2.

Doelgerichte strategieën

Ik zal waardevolle strategieën en technieken met je delen die je kunnen helpen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van je volledige potentieel. Het zijn geen vooraf vastgestelde strategieën op papier, maar eerder een dynamische en interactieve aanpak. Deze omvatten onder andere mindset-transformatie, ontwikkeling van emotionele intelligentie, krachtige communicatie en nog veel meer.

3.

Individuele begeleidingssessies

Gedurende de 3-daagse intensive heb je meerdere één-op-één sessies met mij, waarbij je mogelijkheid krijgt om intensief aan de slag te gaan met jouw specifieke uitdagingen en verlangens. Hierbij maken we o.a. gebruik van systemisch werk, voice dialogue, innerlijk kind werk en je eigen creativiteit.
4.

Praktische oefeningen en opdrachten

Naast de sessies krijg je ook praktische oefeningen en opdrachten om toe te passen in je dagelijks leven. Deze zorgen ervoor dat je de geleerde principes en technieken in de praktijk brengt en echte verandering ervaart.
5.

De doorbraak en groei

Het is een unieke gelegenheid om diepgaand inzicht te verkrijgen, persoonlijke groei te ervaren en blijvende veranderingen te realiseren. Je zal je zelfvertrouwen vergroten, heldere doelen stellen en stappen zetten in de richting van de gewenste resultaten.

Een aantal van de thema's waarbij ik je kan helpen

 • Angst / paniek

 • Slaapproblemen

 • Verslaving

 • Relatieproblemen (liefde, werk, familie, vrienden)

 • Burn-out

 • Onzekerheid

 • Depressie

 • Somberheid

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem contact op
Geinteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Online via zoom

De Ruyterstraat 60
Oudeschild, Texel

Laten we kennismaken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.