Skip to main content

Aanbod

Aanbod

Ben jij op zoek naar positieve verandering en wil je jezelf bevrijden van belemmerende patronen? Bij mij ben je aan het juiste adres, ongeacht het specifieke onderwerp waar je mee worstelt. Of het nu gaat om somberheid, onzekerheid, relatieproblemen of iets anders, ik help je graag bij het doorbreken van deze negatieve patronen en het creëren van een leven vol vervulling en groei.

Als Doorbraak Coach is het mijn eerste stap om samen met jou te begrijpen wat er precies speelt. Vaak is het lastig om zelf inzicht te krijgen in de oorzaken van je thema's. Gelukkig beschik ik over een uitgebreide 'gereedschapskist' vol verschillende technieken, oefeningen en methoden. Of het nu gaat om praktische oefeningen, inspirerende wandelingen, systemische opstellingen of creatieve benaderingen, we zullen samen ontdekken welke aanpak het beste bij jouw specifieke thema past.

Het enige wat ik van jou nodig heb, is dat je bereid bent om echt voor verandering te gaan. Een doorbraak komt namelijk niet vanzelf! Maar met jouw inzet en mijn kennis en ondersteuning kunnen we de gewenste resultaten bereiken. Samen zullen we werken aan het bevrijden van jouw negatieve patronen en het transformeren van je leven.

Hier zijn enkele voorbeelden van thema's waarvoor je bij mij terecht kunt:

 • Onzekerheid
 • Trauma

 • Burn-out

 • Angst

 • Paniek

 • Rouw

 • Scheiding

 • Depressie

 • Stress (chronische)

 • Ziekte (chronische)

 • Relatieproblemen (liefde, werk, familie, vrienden

Heb je interesse, dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik jouw situatie grondig in kaart brengen. Ik maak gebruik van mijn diepgaande kennis, mijn unieke BREAK-methode en mijn professionele intuïtie om een volledig beeld te krijgen. Op basis hiervan zal er een gedegen anamnese ontstaan. Vervolgens zal ik een plan van aanpak opstellen dat ik aan jou zal voorleggen. Mijn aanpak omvat verschillende mogelijkheden, waaronder een traject, privé- of groepsintensives. Hieronder vind je meer informatie over deze opties.

There are no up-coming events
Bereik persoonlijke doorbraken met het

Doorbreek Traject

Wil je jouw leven naar een hoger niveau tillen? Met het Doorbreek Traject ontvang je persoonlijke 1-op-1 begeleiding voor jouw groei en verandering.

Ontdek belemmerende patronen, krijg praktische tools en ontvang ondersteuning om jouw volledige potentieel te benutten. Klik hieronder voor meer informatie en een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Familie opstellingen Familie opstellingen
Zet de volgende stap naar een persoonlijke doorbraak met het

Systemisch Doorbreek Weekend

Wil je de kracht van systemisch werken en familie opstellingen ervaren en een diepgaande transformatie teweegbrengen? Dit weekend biedt jou de sleutel tot persoonlijke groei. 

Ontdek de verborgen dynamieken die jouw leven beïnvloeden, doorbreek belemmerende patronen en creëer ruimte voor bloei. Klik nu en maak je klaar voor een weekend vol inzichten, tools en ondersteuning.

Doorbreek intensive privé Doorbreek intensive privé
Een exclusieve en op maat gemaakte ervaring om jouw leven naar een hoger niveau te tillen met een

Doorbreek Intensive Prive

Gedurende dit intensieve traject werken we drie dagen één-op-één , waarbij de focus volledig op jou en jouw doelen ligt. Samen verkennen we de diepere lagen van jouw zelfbewustzijn, doorbreken belemmerende patronen en creëren duurzame verandering.

Investeer in jezelf en maak een krachtige verschuiving in jouw leven mogelijk met Doorbreek Intensive Privé. Klik hieronder om meer te weten te komen en een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Doorbreek Intensive GroepDoorbreek Intensive Groep
Samen naar persoonlijke doorbraken

Doorbreek Intensive Groep

Ben je op zoek naar een krachtige en transformerende ervaring?

Gedurende dit intensieve weekend zul je je onderdompelen in een veilige en ondersteunende groepsdynamiek. Samen met mij en andere deelnemers ga je op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Door middel van systemisch werk, krachtige oefeningen en reflectieve processen zul je belemmerende patronen doorbreken en ruimte creëren voor transformatie.

Klaar om jouw leven te transformeren? Ontdek belemmerende patronen, ontvang krachtige tools en geniet van de support van de groep. Klik hieronder om meer te ontdekken en je aan te melden voor dit unieke weekend.

Weekend van de Ziel Weekend van de Ziel
Voor iedereen die graag bewust zijn of haar eigen ziel wil ervaren

Weekend van de Ziel

Tijdens dit weekend, dat samen met medium Janneke Leber gegeven wordt, gaan we op zoek naar de bewuste ontmoeting met onze ziel. In een keine groep wordt je de mogelijkheid geboden om op een leuke en laagdrempelig emanier je eigen ziel te ervaren. Dit wordt gedaan door o.a. visualisaties, meditaties, oefeningen en als het kan gaan we zeker ook de prachtige natuur van Texel in. 

En na de doorbraak? Dan is er de opluchting, de voldoening, de nieuwe ruimte en kun je weer zelf verder met nieuwe inzichten.