Skip to main content
Doorbreek Intensive Groep

Doorbreek Intensive Groep

Verlang je naar een diepgaande, persoonlijke ontdekkingsreis, met krachtige tools, groepssupport en persoonlijke doorbraken?

Voor wie?

Tijdens deze intensieve 3-daagse dompel je jezelf onder in een veilige en ondersteunende groepsdynamiek. Samen met mij en maximaal 3 anderen ga je op zoek naar antwoorden en duik je diep in het levensthema dat jou bezighoudt. Of het nu gaat om verloren levenslust, moeizame relaties, een kwakkelende onderneming of juist een overweldigend succes, we zullen samen puzzelen om de kern van jouw vraagstuk te ontrafelen. Het antwoord ligt altijd in jou, en het is onze taak om het naar de oppervlakte te brengen.

De Doorbreek Intensive is een exclusief groepstraject dat drie volledige dagen in beslag neemt. Bij mooi weer maken we gebruik van de prachtige Texelse natuur tijdens de coachingssessies. Onze uitvalsbasis is de gastvrije B&B Texels Groen. Alles is aanwezig om jouw doelen te verwezenlijken: tijd en ruimte, een veilige omgeving, een ervaren Doorbraak Coach, en bovenal, jijzelf. Ter voorbereiding op het weekend ontvang je een huiswerkopdracht, zodat we gericht aan de slag kunnen gaan met jouw specifieke thema.

Bij het Doorbreek Intensive Groep is een bepaalde mate van zelfkennis en ervaring met persoonlijke ontwikkeling gewenst en van belang. Ongeacht je leeftijd, achtergrond, beroep of levenservaring ben je welkom bij een Doorbreek Intensive, zolang je de intentie hebt om jezelf te ontwikkelen en openstaat voor groei.

Ontdek de onschatbare kracht van groepssupport en ervaar hoe waardevol het is om gesteund te worden tijdens jouw transformatieproces. Samen met gelijkgestemde deelnemers kun je ervaringen delen, inzichten uitwisselen en elkaar ondersteunen bij het doorbreken van belemmerende patronen. De groep biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt groeien, leren en elkaar inspireren. 

Hoewel de kosten voor eigen rekening zijn, is het belangrijk op te merken dat (een deel van) deze kosten mogelijk vergoed kan worden door je zorgverzekering of werkgever. Het is raadzaam om contact op te nemen met je zorgverzekeraar of HR-afdeling om de specifieke vergoedingsmogelijkheden te bespreken. Ik kan je hierbij ook ondersteunen door het verstrekken van relevante informatie of benodigde documentatie.

Klaar om samen met een kleine groep diepgaand te verkennen, antwoorden te ontdekken en krachtige veranderingen te realiseren? Dan is de Doorbreek Intensive Groep de ideale optie om jouw doelen te verwezenlijken.

De doorbreek Intensive Groep
is ideaal voor jou als je:

1.

Zelfkennis hebt

Goed op de hoogte bent van je eigen persoonlijkheid en innerlijke processen, maar steeds geconfronteerd wordt met een specifiek thema dat zich herhaalt in je leven.
2.

Beperkt de tijd hebt

Beperkte tijd hebt en graag snel en diepgaand resultaat wilt behalen, en bereid bent om het noodzakelijke werk te doen om verandering teweeg te brengen.
3.

Intensief aan de slag wilt

Bereid bent om jezelf een heel weekend de ruimte te geven om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en groei.
4

Groepssupport wilt

Ontdek de waardevolle steun van de groep en merk hoe dit een mooie toevoeging is aan jouw persoonlijke groei en doorbraak.

Praktische
Informatie

Het Doorbreek Intensive Groep-pakket biedt jou de perfecte gelegenheid om diep in jouw persoonlijke groei en doorbraak te duiken. Van vrijdagavond tot zondagmiddag word je begeleid met meerdere coachingssessies. Samen met een selecte groep van maximaal 3 andere deelnemers stap je in een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Tijdens deze intensieve dagen zul je verblijven in de comfortabele B&B Texels Groen, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen tussen de sessies door. Je wordt verwend met twee keer ontbijt, twee keer lunch en een smakelijke daghap op zaterdag, zodat je vol energie kunt blijven tijdens het proces. Deze zorgvuldig samengestelde omgeving biedt de ideale setting om jouw persoonlijke groei te ondersteunen en te stimuleren.

De investering voor dit waardevolle Doorbreek Intensive Groep-pakket bedraagt slechts €595,- inclusief BTW. Deze kosten vertegenwoordigen een investering in jouw welzijn, groei en doorbraak. Het is een kans om belemmerende patronen te doorbreken, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en persoonlijk succes.

Ben jij klaar om de stap te zetten? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met mij op. Ontdek hoe de Doorbreek Intensive Groep jouw reis naar persoonlijke groei en succes kan ondersteunen. Laten we dus samen een inspirerende en ondersteunende omgeving creëren waarin jij de ruimte hebt om persoonlijk te groeien.

Hoe
werkt het?

1.

Heldere voorbereiding

Ter voorbereiding op het intensieve weekend ontvang je een waardevolle huiswerkopdracht. Deze opdracht stelt je in staat om je focus en doelen voor het Doorbreek Intensive Groep-pakket helder te bepalen. Door deze opdracht zorgvuldig en doelgericht aan te pakken, leg je de basis voor een effectieve en persoonlijke ervaring tijdens het weekend. Het helpt je om je intenties te verhelderen en jezelf optimaal voor te bereiden.

2.

Doelgerichte strategieën

Ik zal waardevolle strategieën en technieken met je delen die je kunnen helpen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van je volledige potentieel. Het zijn geen vooraf vastgestelde strategieën op papier, maar eerder een dynamische en interactieve aanpak. Deze omvatten onder andere mindset-transformatie, ontwikkeling van emotionele intelligentie, krachtige communicatie en nog veel meer.

3.

Groepsessies

Gedurende de 3-daagse Doorbreek Intensive Groep zul je deelnemen aan meerdere groepssessies, waarbij je de mogelijkheid krijgt om intensief aan de slag te gaan met jouw specifieke uitdagingen en verlangens. Tijdens deze sessies maken we gebruik van krachtige methoden zoals systemisch werk, voice dialogue, innerlijk kind werk en het stimuleren van je eigen creativiteit. Door samen met de groep te werken, ontstaat er een dynamische en ondersteunende omgeving waarin iedereen zijn of haar inzichten kan delen en van elkaar kan leren. Deze groepssessies bieden een waardevolle gelegenheid om diepgaande verandering en groei te ervaren, terwijl je wordt omringd door gelijkgestemde mensen die samen met jou op reis zijn naar persoonlijke doorbraken.

4.

Praktische oefeningen en opdrachten

Naast de sessies krijg je ook praktische oefeningen en opdrachten om toe te passen in je dagelijks leven. Deze zorgen ervoor dat je de geleerde principes en technieken in de praktijk brengt en echte verandering ervaart.
5.

De doorbraak en groei

Verwacht een 3-daagse vol inzichten, duurzame groei en doorbraken. Stap voor stap gaan we onderzoeken welke verborgen dynamieken je leven beinvloeden, de daaruit voortvloeiend patronen herkennen en ruimte creëren om ze te doorbreken. Laat je verrassen door een weekend vol magie, maar altijd op een down-to-earth manier.  

Komende weekenden

There are no up-coming events

Een aantal van de thema's waarbij ik je kan helpen

  • Angst / paniek

  • Slaapproblemen

  • Verslaving

  • Relatieproblemen (liefde, werk, familie, vrienden)

  • Burn-out

  • Onzekerheid

  • Depressie

  • Somberheid

Wacht niet langer, schrijf je vandaag nog in en maak je klaar voor een weekend vol inzichten, verbinding en persoonlijke doorbraken!
Neem contact op
Geinteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

De Ruyterstraat 60
Oudeschild, Texel

Laten we kennismaken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.