Skip to main content
Systemisch Doorbreek Weekend

Systemisch Doorbreek Weekend

Ontdek de kracht van persoonlijke groei en transformatie met het Systemisch Doorbreek Weekend. Hier krijg je de kans om de diepgaande impact van systemisch werken en familieopstellingen te ervaren. Gezamenlijk kan je belemmerende patronen doorbreken en ruimte creëren voor een betekenisvolle verandering in jouw leven.

Voor wie?

Systemisch werk is geschikt voor iedereen die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en bereid is om diepere lagen van zichzelf te verkennen. Het kan vooral gunstig zijn voor mensen die:

 1. Verlangen naar inzicht: Als je nieuwsgierig bent naar de verborgen dynamieken die jouw leven beïnvloeden en een dieper begrip wilt krijgen van jezelf en je relaties, kan systemisch werk je waardevolle inzichten bieden.

 2. Behoefte hebben aan transformatie: Als je belemmerende patronen wilt doorbreken en een echte verandering in je leven wilt bewerkstelligen, kan systemisch werk je helpen om oude overtuigingen los te laten en nieuwe manieren van denken en handelen te omarmen.

 3. Op zoek zijn naar heling: Als je te maken hebt gehad met intergenerationele trauma's of onverwerkte emotionele bagage draagt, kan systemisch werk een krachtig hulpmiddel zijn om heling te bevorderen en negatieve patronen te doorbreken.

 4. Betere relaties willen opbouwen: Als je de kwaliteit van je persoonlijke relaties wilt verbeteren, zoals met je familie, partner of vrienden, kan systemisch werk je ondersteunen bij het begrijpen van de onderliggende dynamiek en het bevorderen van gezonde verbindingen.

 5. Op zoek zijn naar zelfontdekking en zelfacceptatie: Als je meer zelfbewustzijn wilt ontwikkelen, jezelf dieper wilt begrijpen en een diepere verbinding met jezelf wilt ervaren, kan systemisch werk je helpen bij het vergroten van zelfacceptatie en het cultiveren van een sterkere relatie met je eigen identiteit.

 6. Bewuste keuzes willen maken: Als je helderheid wilt krijgen over je waarden, verlangens en levenskeuzes, kan systemisch werk je ondersteunen bij het maken van bewuste en betekenisvolle beslissingen die in lijn zijn met jouw authentieke zelf.

Systemisch werk biedt een krachtig kader voor persoonlijke groei en kan bijdragen aan het ontvouwen van jouw volledige potentieel. Het is geschikt voor iedereen die bereid is om op een diep niveau naar zichzelf te kijken en de nodige stappen te zetten voor persoonlijke transformatie.

Het systemisch doorbreek weekend
is ideaal voor jou als je:

1.

Ruimte wilt creeëren

Op zoek bent naar de ideale gelegenheid om je los te maken van verhalen uit het verleden en ruimte wilt creëren voor vernieuwing.

2.

Belemmeringen en obstakels wilt overwinnen

Belemmeringen en obstakels wilt overwinnen die je tegenhouden bij het bereiken van je doelen, of het nu gaat om het versterken van zelfvertrouwen, het loslaten van beperkende overtuigingen, het omgaan met angsten of het aangaan van andere uitdagingen.
3.

Wilt groeien

Als jij het belang van groei kent en bereid bent om buiten je comfortzone te stappe en de nieuwe perspectieven te omarmen die systemisch werk kan bewerkstelligen. 

4.

Passende ondersteuning wilt

Op zoek bent naar begeleiding en ondersteuning van een ervaren coach die je helpt bij het stellen van duidelijke doelen, het ontwikkelen van effectieve strategieën en het nemen van concrete actiestappen.
5.

Gemotiveerd bent

Bereid bent om actief deel te nemen aan het traject, waarbij je open communiceert, de aangereikte inzichten en technieken daadwerkelijk toepast in je dagelijks leven, en tevens bereid bent om betrokken te zijn bij het proces en de groei van andere deelnemers.

Praktische
Informatie

Het Systemisch Doorbreek Weekend biedt jou de ideale gelegenheid om afstand te nemen van verhalen uit je verleden en ruimte te maken voor vernieuwing. Gedurende drie dagen, van vrijdagavond tot zondagmiddag, word je begeleid bij meerdere opstellingsessies, waarin je zowel de rol van opsteller als representant zult ervaren. Samen met een kleine groep van maximaal 7 andere deelnemers ga je op een reis van zelfontdekking en transformatie.

Tijdens deze vernieuwende dagen zul je verblijven in de comfortabele B&B Texels Groen, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen tussen de sessies door. Je wordt verwend met twee keer ontbijt, twee keer lunch en een smakelijke daghap op zaterdag, zodat je vol energie kunt blijven tijdens het proces. Deze zorgvuldig samengestelde omgeving biedt de ideale setting om jouw persoonlijke groei te ondersteunen en te stimuleren.

Vanaf slechts €425,- inclusief BTW maak je een waardevolle investering in jouw welzijn, groei en doorbraak tijdens dit bijzondere Systemisch Doorbreek Weekend. Het is dé gelegenheid om een authentieker leven te creëren, belemmerende patronen te doorbreken en ruimte te creëren voor nieuwe mogelijkheden en succes.

Sta je op het punt om de beslissende stap te zetten richting verandering en transformatie? Wacht dan niet langer en reserveer vandaag nog je plek. Ontdek hoe het Systemisch Doorbreek Weekend jouw zoektocht naar persoonlijke groei en succes kan versterken. Samen smeden we hiervoor een krachtige en ondersteunende omgeving.

Hoe
werkt het?

1.

Heldere voorbereiding

Om optimaal te profiteren van het aankomende systemisch weekend, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Als onderdeel van deze voorbereiding ontvang je een waardevolle huiswerkopdracht die specifiek gericht is op het systemisch werken dat tijdens het weekend centraal staat. Dus neem de tijd en ruimte om deze huiswerkopdracht serieus te nemen. Het is een waardevolle investering in jezelf en in jouw persoonlijke groei. 

2.

Doelgerichte strategieën

Ik zal waardevolle strategieën en technieken met je delen die je kunnen helpen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van je volledige potentieel. Het zijn geen vooraf vastgestelde strategieën op papier, maar eerder een dynamische en interactieve aanpak. Deze omvatten onder andere mindset-transformatie, ontwikkeling van emotionele intelligentie, krachtige communicatie en nog veel meer.

3.

Groepsessies

Gedurende het 3-daagse Systemisch Doorbreek Weekend zal je deelnemen aan meerdere opstellingen, waarbij je de mogelijkheid krijgt om intensief aan de slag te gaan met jouw thema. Het doen van groepsopstellingen biedt verschillende voordelen omdat het de mogelijkheid biedt om samen met anderen aanwezig te zijn en zowel als representant als opsteller deel te nemen aan het proces. Dit creëert een krachtige en ondersteunende dynamiek waarin je kunt profiteren van de collectieve wijsheid, een veilige en ondersteunende omgeving hebt, diepere verbinding kunt ervaren, een bredere context krijgt en zowel ondersteuning ontvangt als anderen ondersteunt in hun groeiproces. Bovendien is er vaak een wederzijdse resonantie met de thema's die anderen delen, waardoor je op een krachtige manier wordt meegenomen in hun ervaringen en extra inzichten verkrijgt.

4.

Praktische oefeningen en opdrachten

Naast de waardevolle sessies krijg je concrete praktische oefeningen en opdrachten aangereikt die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Deze hands-on oefeningen stellen je in staat om de geleerde principes en technieken actief te ervaren en daadwerkelijke transformatie te bewerkstelligen. Door ze toe te passen, zul je de kracht van systemisch werk echt kunnen integreren en de positieve veranderingen in jezelf en je omgeving kunnen zien en voelen.

5.

De doorbraak en groei

Verwacht een een boeiend weekend vol inzichten, duurzame groei en doorbraken. Stap voor stap gaan we onderzoeken welke verborgen dynamieken je leven beinvloeden, de daaruit voortvloeiend patronen herkennen en ruimte creëren om ze te doorbreken. Laat je verrassen door de kracht van opstellingen en systemisch werk en bereid je voor op een weekend vol magie, maar altijd op een down-to-earth manier.  

Komende weekenden

There are no up-coming events

Een aantal van de thema's waarbij ik je kan helpen

 • Angst / paniek

 • Slaapproblemen

 • Verslaving

 • Relatieproblemen (liefde, werk, familie, vrienden)

 • Burn-out

 • Onzekerheid

 • Depressie

 • Somberheid