Skip to main content
Doorbreek Traject

Doorbreek Traject

Wil je jouw leven naar een hoger niveau tillen? Met het Doorbreek Traject ontvang je persoonlijke 1-op-1 begeleiding voor jouw groei en verandering.

Voor wie?

Het Doorbreek Traject is ontwikkeld voor mensen die vastbesloten zijn om de regie over hun leven in eigen handen te nemen en de nodige veranderingen te omarmen voor een authentieker leven. Ongeacht je leeftijd, achtergrond, beroep of levenservaring, ben je welkom in het Doorbreek Traject. Er is geen vereiste voorkennis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wat echt belangrijk is, is om open te staan voor positieve verandering, de rest komt dan vanzelf in het traject

Dit Doorbreek Traject is geschikt voor verschillende uitdagingen. Of je nu worstelt met het vinden van richting, het overwinnen van beperkende overtuigingen, het verbeteren van relaties, het versterken van je leiderschapsvaardigheden of het behalen van professioneel succes, dit traject biedt jou de ondersteuning om die langverwachte transformatie daadwerkelijk te ervaren en te verwezenlijken.

Ik geloof dat iedereen de mogelijkheid heeft om positieve verandering in zijn of haar leven teweeg te brengen, ongeacht achtergrond of huidige situatie. Als Doorbraak Coach is mijn rol om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je persoonlijke groei. Samen zullen we werken aan het stellen van heldere doelen, het identificeren en overwinnen van obstakels, en het implementeren van effectieve strategieën om de gewenste verandering te realiseren.

Kortom, als je vastbesloten bent om de regie over je leven te nemen en te streven naar een leven dat je ten volle kan ervaren, dan is het Doorbreek Traject de juiste keuze voor jou.

Het doorbreek traject
is ideaal voor jou als je:

1.

Innerlijk drive hebt

Een diepgewortelde innerlijke drive voelt om meer uit het leven te halen en een diep verlangen hebt naar persoonlijke groei en vervulling.
2.

Belemmeringen en obstakels wilt overwinnen

Belemmeringen en obstakels wilt overwinnen die je tegenhouden bij het bereiken van je doelen, of het nu gaat om het versterken van zelfvertrouwen, het loslaten van beperkende overtuigingen, het omgaan met angsten of het aangaan van andere uitdagingen.
3.

Wilt groeien

Bereid bent om uit je comfortzone te stappen, nieuwe perspectieven te omarmen en jezelf open te stellen voor verandering en groei.
4.

Passende ondersteuning wilt

Op zoek bent naar begeleiding en ondersteuning van een ervaren coach die je helpt bij het stellen van duidelijke doelen, het ontwikkelen van effectieve strategieën en het nemen van concrete actiestappen.
5.

Gemotiveerd bent

Gemotiveerd bent om actief deel te nemen aan het traject, open te communiceren en de aangereikte inzichten en technieken toe te passen in je dagelijks leven.

Praktische
Informatie

Het doorbreek traject bestaat uit 5 tot 10 sessies, afhankelijk van jouw specifieke vraag en het behandelvoorstel dat ik voor je opstel. Elke sessie heeft een duur van 1,5 tot 2 uur, waarin je de tijd krijgt om diepgaande inzichten te verkennen, persoonlijke doelen te stellen en praktische stappen te zetten naar verandering.

De investering voor elk van deze waardevolle sessies bedraagt 110 euro. Hoewel de kosten voor eigen rekening zijn, is het belangrijk op te merken dat (een deel van) deze kosten mogelijk vergoed kan worden door je zorgverzekering of werkgever. Het is raadzaam om contact op te nemen met je zorgverzekeraar of HR-afdeling om de specifieke vergoedingsmogelijkheden te bespreken. Ik kan je hierbij ook ondersteunen door het verstrekken van relevante informatie of benodigde documentatie.

Deze investering in jezelf en jouw persoonlijke groei is van onschatbare waarde. Door deel te nemen aan het doorbreek traject, geef je jezelf de kans om belemmeringen te overwinnen, nieuwe perspectieven te ontdekken en een positieve verandering in gang te zetten. Deze investering kan leiden tot een meer vervuld en succesvol leven, ongeacht hoe succes er voor jouw uitziet. 

Als je klaar bent om de volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke groei, neem dan vandaag nog contact op. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een leven dat beter aansluit bij jouw potentieel en mogelijkheden. 

Hoe
werkt het?

1.

Persoonlijke intake

We beginnen met een uitgebreide intake om een diepgaand begrip te krijgen van jouw doelen, uitdagingen en verlangens. Dit stelt mij in staat om een op maat gemaakt traject te creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften.
2.

Doelgerichte strategieën

Ik zal waardevolle strategieën en technieken met je delen die je kunnen helpen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van je volledige potentieel. Het zijn geen vooraf vastgestelde strategieën op papier, maar eerder een dynamische en interactieve aanpak. Deze omvatten onder andere mindset-transformatie, ontwikkeling van emotionele intelligentie, krachtige communicatie en nog veel meer.

3.

Individuele begeleidingssessies

Gedurende het traject heb je regelmatig één-op-één sessies met mij, waarin ik jouw voortgang volg, vragen beantwoord en je ondersteun bij elke stap die je zet. Hierbij maken we o.a. gebruik van systemisch werk, voice dialogue, innerlijk kind werk en je eigen creativiteit.

4.

Praktische oefeningen en opdrachten

Naast de sessies krijg je ook praktische oefeningen en opdrachten om toe te passen in je dagelijks leven. Deze zorgen ervoor dat je de geleerde principes en technieken in de praktijk brengt en echte verandering ervaart.
5.

De doorbraak en groei

Met mijn begeleiding zal je obstakels overwinnen, beperkende overtuigingen loslaten en nieuwe perspectieven ontdekken. Je zal je zelfvertrouwen vergroten, heldere doelen stellen en stappen zetten in de richting van de gewenste resultaten.

Een aantal van de thema's waarbij ik je kan helpen

  • Angst / paniek

  • Slaapproblemen

  • Verslaving

  • Relatieproblemen (liefde, werk, familie, vrienden)

  • Burn-out

  • Onzekerheid

  • Depressie

  • Somberheid

Geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem contact op
Geinteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie

Online via zoom

De Ruyterstraat 60
Oudeschild, Texel

Laten we kennismaken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.